pripravované podľa tradičnej francúzskej receptúry s domácimi rezancami, zeleninou a čerstvou petržlenovou vňaťou
VEGGIE / KURACIA / S TIGRÍMI KREVETAMI / S HOVADZOU SVIEČKOVICOU pripravovaná z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, kokosového mlieka, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy a tamarindu a podávaná s ryžovými rezancami, paradajkami, koriandrom a zelenými fazuľkami, pripravovaná ako
Podľa dennej ponuky
podávané s cibuľovým konfitom a domácim banánovým chlebom, ozdobené listovým šalátom s kvapkou olivového oleja
s hummusom, tabouli šalátom, falafelom, plnenými vínnymi listami a chipsami z arabského chleba
z pravej hovädzej sviečkovice podávaný s hriankami alebo topinkami (3 + 1 v chlebe)
podávaný s aragulou, parmezánovými hoblinami a hriankami alebo topinkami (3 + 1 v chlebe)
s červenou repou, avokádom a baklažánovým kaviárom, podávané s mierne pikantnou uhorkovou emulziou, šalátom a tortillovým chipsom
S divokou ryžou, rukolou a cherry paradajkami, preliaty malinovým vinaigrette a ozdobený sušenou koreňovou zeleninou
podávaný na sprudka opekaných lesných hríboch so slaninkou, domácimi zemiakovými nokmi a gulášovou omáčkou, zdobený chrumkavou sušenou zeleninou a mikro bylinkami
podávaný na pórkovo-zemiakovom pyré s marinovaným hríbikmi a wakame šalátom, ozdobený wasabi nori chipsami, chrumkavou sušenou koreňovou zeleninou a mikro bylinkami
podávané s tigrími krevetami marinovanými v chilli a hoblinami parmezánu served with chilli marinated shrimps and parmesan shavings
podávané na červenom kokoso-ananásovo karí s baby brokolicou, kimchi šalátom a jasmínovou ryžou
VEGGIE / KURACIA / S TIGRÍMI KREVETAMI / S HOVADZOU SVIEČKOVICOU čerstvým ananásom, divokou baby brokolicou, mrkvou a pórom, ozdobené domácimi cibuľovými a cesnakovými chipsami a mungo klíčkami, podávané ako
podávaná na zemiakovo-pórkovom pyré s marinovanými hríbikmi a baby mrkvičkou, preliata sézamovou sweet chilli omáčkou a ozdobená mikro bylinkami
s opečenou slaninou a pažítkovým prachom
VEGGIE / KURACIA / S TIGRÍMI KREVETAMI / S HOVADZOU SVIEČKOVICOU podávané s čerstvou zeleninou, domácou Yakisoba a Tonkatsu omáčkou a beni shoga (nakladaným zázvorom), podávané ako
podávané s višňovým kompótom
preliate karamelovo-banánovou omáčkou a štipkou matcha tea
podávaná s dusenou červenou kapustou, lokšami alebo zemiakovou knedľou a jablkovým pyré
Otváracia doba