pripravované podľa tradičnej francúzskej receptúry s domácimi rezancami, zeleninou a čerstvou petržlenovou vňaťou
VEGGIE / KURACIA / S TIGRÍMI KREVETAMI / S HOVADZOU SVIEČKOVICOU pripravovaná z doma pripravovanej kari pasty z čerstvej kurkumy, kokosového mlieka, koreňa galanga, chilli, citrónovej trávy a tamarindu a podávaná s ryžovými rezancami, paradajkami, koriandrom a zelenými fazuľkami, pripravovaná ako
podávané s pyré z lesného ovocia a škorice s foccaciou a ozdobené šalátovým buketom
podávané s cibuľovým konfitom a domácim banánovým chlebom, ozdobené listovým šalátom s kvapkou olivového oleja
s hummusom, tabouli šalátom, falafelom, plnenými vínnymi listami a chipsami z arabského chleba
z pravej hovädzej sviečkovice podávaný s hriankami alebo topinkami (3 + 1 v chlebe)
podávaný s aragulou, parmezánovými hoblinami a hriankami alebo topinkami (3 + 1 v chlebe)
mangom, zelerom, zelenými fazuľkami, cherry paradajkami, arašidmi a mungo klíčkami, preliaty dressingom z chilli, citrónovej trávy, palmového cukru, čerstvého koriandru a thajskej bazalky, podávaný s cibuľovo - cesnakovým chipsom
podávaný na krémovej kôprovej omáčke so zemiakovými nokmi, tapiokovým chipsom a mikrobylinkami
so zelenou špargľou podávané s tigrími krevetami marinovanými v chilli a hoblinami parmezánu
podávaný na zemiakových nokoch s opekanými hríbikmi a pórkom na masle a chrumkavým vajíčkom v panko strúhanke
marinované v čerstvej mäte a thajskej bazalke, podávané na červenom thajskom jablčno-kokosovom kari s lotosovým koreňom a jasmínovou ryžou
divokou baby brokolicou, ananásom, mrkvou a zelenými fazuľkami, podávané
podávaný na zemiakovom pyré s tempura zeleninou na sézamovej sweet chilli omáčke a wakame šalátom
s opečenou slaninou a pažítkovým prachom
podávané s višňovým kompótom